Nagykálló környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Bocskai Domb Vendégház

útitervbe

Nagykálló, Bocskai út -Térkép

  • Bocskai Domb Vendégház, Nagykálló

A BOCSKAI Vendégház Nagykállóban található. Nevét arról az utcáról kapta, amelyről megközelíthető, azaz a Bocskai utcáról.

Vendégházunk Nagykálló legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Bocskai vendégház dombtetőre épült, gyönyörű természetes környezetben. Ez a vidéki, 4 napraforgós 16 fős szálláshely mintegy 600 négyzetméter alapterületével kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt mind az ide látogatók, mind a szórakozni vágyók számára

A nagy múltú település története során hosszú ideig töltött be jelentős közigazgatási és kulturális központi szerepet Szabolcs megye székhelyeként. A település 1989. március 1-jén nyerte vissza városi rangját. Ma valamivel kevesebb, mint 10000 lakója van, és némiképp Nyíregyháza megyei jogú várost is mentesítve, vonzást gyakorol a környező településekre. Jelenleg a település, mint a Dél-Nyírségi Többcélú Önkormányzati Kistérség központjaként funkcionál.
Nagykálló elhelyezkedése ideális a nyaralni vágyók és az átutazók számára is. Nagykálló az M3-as autópálya Nyíregyháza-Kelet és Nagykállói lehajtójánál (234 km-kő) Nyíregyházától 10 km található. Könnyű hozzánk eljutni és megpihenni, de kitűnő perspektívát kínálunk az átutazni, kirándulni vágyóknak is.
Vendégházunk Nagykálló egyik legszebb külterületi, csendes részén található. (Nagykálló külterület zártkert 3053 hrsz). A Domb vendégház neve is jelzi, hogy dombtetőre épült, így kínálva a természet adta csodás panorámát. A hely remek kiindulási pontként szolgál Nagykálló Harangod, Nyíregyháza, Sóstófürdő és a megye nevezetességeihez. A természetet kedvelők kedvükre válogathatnak a Tisza, a víztározók és horgásztavak között.
Ez a vidéki, 3 napraforgós 6 fős szálláshely mintegy 172 négyzetméter alapterületével kényelmes és komfortos elhelyezést nyújt az ide látogatók számára.
Helyiséglistánk: Vendégszoba 1: 17, 46 m2; Vendégszoba 2: 17, 46 m2; Konyha étkező: 21, 88 m2; Előtér: 8, 03 m2; Fürdőszoba: 3, 77 m2; Fürdőszoba:

Értékelések  Írjon értékelést

Házirend

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben